SHM Indigo Elvis

Elvis is REEDS VERKOCHT!

SHM Indigo Elvis, roepnaam 'Elvis', is een prachtige, fijn gebouwde jonge hengst met een uitmuntende afstamming. Zijn vader, moeder, beide grootvaders en een van zijn grootmoeders zijn allen wereldkampioen in diverse disciplines, inclusief halter, aangespannen rijden en liberty.

Zijn tweede grootmoeder, de enige zonder eigen wereldkampioenstitel, heeft meerdere wereldkampioenen voortgebracht en is een dochter van een all-round wereldkampioen. Het moge duidelijk zijn, dat met deze hoeveelheid "ingebouwd" kampioensbloed, onze verwachtingen van Elvis zeer hoog gespannen zijn.

Het feit dat Elvis' voorouders succesvol aan wedstrijden hebben deelgenomen op het allerhoogste niveau in een breed spectrum aan disciplines, is niet alleen af te zien aan zijn perfecte bouw en schitterende uiterlijk, maar ook aan zijn krachtige en athletische gangen. Hij draaft en gallopeert als paarden die tot de beste grote rassen behoren. Hij is intelligent, speels en altijd vol energie.

Hoewel Elvis' voorouders, inclusief zijn vader en moeder hoofdzakelijk zwart-wit bonte paarden zijn, is Elvis een volledig zwart paard. Elvis werd gefokt door Scott Creek Farm, Oregon, USA en is geboren in Nederland bij Stal Hazelberg te Boekel.

In maart 2016, hebben wij SHM Indigo Elvis verkocht aan Jitka Hornakova van Bosta Cora Miniatures in de Tsjechische Republiek. Elvis

STAMBOEK INFORMATIE

| AMHA: A 205990
geboren: 22 april 2011
hoogte: 32 inch
kleur: solid/black

NAGESLACHT

Dit paard heeft geen nakomelingen voortgebracht.

STAMBOOM

SHM Indigo Elvis Scott Creek Indi Go 500 Sierra Dawn Unos Monarch
Multiple World Champion
World Champion FLF Supremely Etched In Indigo
Multiple World Champion Producer
Daughter of World Grand Champion
Son of World Champions Scott Creek Sometimesalady Bear Branch Wind River Feather
Multiple Reserve World Champion
World Champion Brewers Dynamo Sophisticated Lady
World Champion

GESELECTEERDE SHOW RESULTATEN

VIDEO