De Shows

Onze huidige kudde ASPC/AMHR ponies bestaat uit top kwaliteit paarden, die alle hebben gepresteerd op het allerhoogste niveau.

Deze pagina laat een selectie van show resultaten zien, behaald door onze paarden in de afgelopen jaren. Weergegeven resultaten zijn alle bereikt op de twee meest prestigieuze en grote shows ter wereld voor ASPC/AMHR paarden: het American Shetland Pony Congress en de AMHR National Show, die beide worden gehouden in de VS.

Het American Shetland Pony Congress wordt jaarlijks georganiseerd in de VS door de ASPC en is de grootste show voor Amerikaanse Shetland Ponies ter wereld. De show duurt gewoonlijk 5 dagen. De competitie op deze show is zeer sterk met deelnemende ponies uit alle staten van Noord-Amerika en Canada, welke het tegen elkaar opnemen in diverse disciplines.

De AMHR National Show wordt jaarlijks georganiseerd door de AMHR en is veruit de grootste show voor Amerikaanse Miniatuurpaarden ter wereld. De show duurt tegenwoordig maar liefst 11 dagen! De National Show staat bekend om zijn enorm grote klassen, waarin vaak meer dan 40 paarden het in dezelfde klas tegen elkaar opnemen. Dit betekent dat het behalen van een positie in de Top 10 van de AMHR National Show heden ten dage een geweldige prestatie is, en het behalen van een kampioenstitel een droom is, die voor slechts zeer weinigen is weggelegd.2015


Comferts Nighthawks Fantasia


In 2015 werd onze merrie Comferts Nighthawks Fantasia getrained door haar voormalige eigenaars Gabriel en Kasey Gufler of Carefree Miniatures en geshowed op het 2015 ASPC Congress door Gabriel Gufler, Corey Hatfield van Sugar Lake Farm Training Center, en Belinda Bagby van B&B Training Center in meerdere jaarling merrie klassen. Hoewel ze niet zo showde zoals ze normaal zou doen, aangezien ze op het verkeerde moment hengstig werd, wist Disney toch in twee van de drie klassen een Top 5 positie te behalen.

2015 American Shetland Pony Congress

ASPC Congress Top 5 (5th place) Foundation Futurity Yearling Mare
ASPC Congress Top 5 (5th place) Foundation Mare 1 Year Old, 40" & Under


Rayvik Pharaoh's A Dream Remembered


In 2015 werd onze merrie Rayvik Pharaoh's A Dream Remembered geleased door Chelsea Holt van C*Star Performance Horses, van haar toenmalige eigenaar en fokker Vickie Tobin van Rayvik Miniatures and Shetlands. Ze werd geshowed op de 2015 AMHR Nationals door Chelsea Holt en door Murl Creel. Net als in 2014 nam Demi het op tegen onze merrie Charlie in meerdere klassen. En evenals in 2014, behaalde zij een dik-verdiende National Top 10 positie. Dit keer in een enorme klas van 47 jaarling merries.

2015 AMHR National Show

AMHR National Top 10 (9th out of 47) Amateur Halter Jr. Mare - Over


Sharrway Bedazzled


Op de 2015 ASPC Congress show bewees Sharrway Bedazzled niet alleen een exceptionele halter merrie te zijn, maar daarnaast een geweldige driving pony! Dit keer behaalde zij maar liefst vijf Reserve Champion titels, twee derde plaatsen, en het kampioenschap in Modern Pleasure Limit Pleasure Driving.

2015 ASPC Congress

ASPC Congress Reserve Champion Modern Pleasure Pony Mare, 3 Yrs & Older, Over 43"-46"
ASPC Congress Reserve Champion Modern Pleasure Pony Mare Senior Champion & Reserve, Over 43"-46"
ASPC Congress Top 3 (3rd place) Modern Pleasure Pony Mare Grand Champion & Reserve, Over 43"-46"
ASPC Congress Champion Modern Pleasure Limit Pleasure Driving - 46"" & Under
ASPC Congress Reserve Champion Modern Futurity 3 Year Old Pleasure Driving (Non-Rated)
ASPC Congress Reserve Champion ASPR Youth Showmanship, Ages 17 & Younger, 48" & Under
ASPC Congress Reserve Champion ASPR Youth Halter Mare/Gelding, Any Age
ASPC Congress Top 3 (3rd place) Modern Pleasure Youth Halter Mare/Gelding, Ages 8-12 - 46" & Under


Marystown Charm's & Ribbons


In 2015 werd onze merrie Marystown Charm's & Ribbons wederom getrained door Mike Rosauer van Stars Miniatures. Ze werd geshowed op de 2015 AMHR Nationals door haar voormalige eigenaars Maddox en Leigh Murray, en door Mike Rosauer in diverse jaarling merrie klassen. Net als een jaar eerder, nam ze het weer op tegen onze merrie Demi in de futurity en jaarling klassen. En zoals in 2014, wist Charlie meerdere Top 5 posities in enorm grote klassen tot wel 47 paarden te behalen, waarmee zij nogmaals bevestigde een top show merrie te zijn.

2015 AMHR National Show

5th place (out of 8) AMHR Youth Halter Jr. Mare, Ages 7 & Younger, Over
4th place (out of 8) AMHR Youth Halter Jr. Mare, Ages 8-12, Over
5th place (out of 47) Futurity Yearling Mare Over 32"-36"
6th place (out of 32) AMHR Yearling Mare - Over 34"-36"


2014


Caldwell's Cruise On In


In 2014, kwalificeerde onze hengst Caldwell's Cruise On In zich om deel te nemen aan de AMHR National Show in Tulsa, Oklahoma, USA, door het winnen van al zijn klassen op de 2014 AMHR Nationals Area 4 Show. Helaas moest Cruze vanwege ziekte op het laatste moment worden teruggetrokken uit de Tulsa show.

2014 AMHR National Area 4 Show

AMHR National Area 4 Champion Two Year Old Stallion, Over 33" to 37"
AMHR National Area 4 Junior Champion Junior Stallion, Over
AMHR National Area 4 Grand Champion Stallion, Over


Comferts Nighthawks Fantasia


In 2014 werd onze merrie Comferts Nighthawks Fantasia getrained en geshowed op het 2014 ASPC Congress door haar fokker Jill Comfert van Comfert Shetlands in meerdere merrie veulen klassen. Hoewel de klassen op het ASPC Congress normaal gesproken minder groot zijn dan die op de AMHR Nationals, was er toch geduchte concurrentie. Desalniettemin, presteerde Disney het om een respectabele derde plaats te halen in een klas van 8 ponies en een vijfde plaats in een aanzienlijk grotere futurity klas van 18 ponies.

2014 American Shetland Pony Congress

ASPC Congress Top 3 (placed 3rd out of 8) Classic Mare Foal of Current Year, 40" & Under
ASPC Congress Top 5 (placed 5th out of 18) Classic/Foundation Futurity Mare Foal of Current Year


Rayvik Pharaoh's A Dream Remembered


Op de 2014 AMHR National Show, werd onze merrie Rayvik Pharaoh's A Dream Remembered getrained en geshowed als merrieveulen door Belinda Bagby van B&B Training Center en geshowed door Belinda Bagby en Amber Kildow. De klassen waren propvol met prachtige veulens en Demi moest het opnemen tegen onze merrie Charlie. Toch wist ze een lintje te behalen door zich als negende te plaatsen in de open klas. Ook in de futurity klas wist ze tot de top 25% door te dringen, ook al miste ze nipt een Top 10 notering.

2014 AMHR National Show

AMHR Nationals 11th place (out of 49), Futurity Mare Foal 30" & Under
AMHR National Top 10 (9th out of 27) AMHR Mare Foal of Current Year, Over 28" - 30"


Sharrway Bedazzled


Na afwezigheid van een jaar op het ASPC Congress, na haar behaalde kampioenstitel bij de Modern Weanling Mares in 2012, kwam Sharrway Bedazzled terug in de showring als een tweejarige merrie op het 2014 ASPC Congress gehouden in Des Moines, Illinois, USA. En hoe! Professioneel getrained en geshowed door Jason Prince van Excaliber Stables, nam Dazzle maar liefst vier kampioenstitels mee naar huis, waaronder het Grand Championship in Modern Pleasure Pony Mares.

2014 ASPC Congress

ASPC Congress Champion Modern Pleasure Pony Mare, 2 Yrs Old - Over 42"-44.5"
ASPC Congress Champion Modern Pleasure Pony Mare Jr. Champion & Reserve, Over (Over 41"-43"Yearlings; Over 42"-44.5" 2 Yr Olds)
ASPC Congress Grand Champion Modern Pleasure Pony Mare, Over 43"-46"
ASPC Congress Champion Modern Pleasure Futurity 2 Year Old Mare


McCarthy's Ragtime Girl


Op de 2014 AMHR National Show, werd onze merrie McCarthy's Ragtime Girl voor het tweede jaar op rij getrained en geshowed door het team van Lee Crutchfield van Aloha Acres Training Center. Dit keer in de jaarling merrie klassen. Na het winnen van de National Champion Weanling Mare en National Champion Junior Mare titels in 2013, waren de verwachtingen hoog gespannen, maar de concurrentie was groot. Desalniettemin behaalde Reza een Top 5 notering in de jaarling merrie klas en een respectabele Top 10 in een zeer grote futurity klas. Met 18 paarden in de jaarling klas en 44 paarden in de futurity klas waren dit geen kleine presentaties, maar het bewijs dat Reza tot de top show merries in de wereld behoort.

2014 AMHR National Show

AMHR National Futurity Top 10 (9th out of 44), Yearling Mare, 32"-36"
AMHR National Top 5 (5th out of 18) Yearling Mare - Over 32"-34"


Marystown Charm's & Ribbons


Onze merrie Marystown Charm's & Ribbons werd in 2014 getrained en geshowed op de 2014 AMHR Nationals door Mike Rosauer van Stars Miniatures. Zoals altijd, waren de klassen tjokvol met 49 veulen in de futurity en 27 in de open klassen. Twee van onze merries, Charlie en Demi, namen het tegen elkaar op in deze beide klassen. Onder zeer zware concurrentie, behaalde Charlie een Top 10 positie in futurity en een zeer verdiende Top 5 positie in de open klas.

2014 AMHR National Show

AMHR National Top 10 (placed 9th out of 49) Futurity Mare Foal 30"" & Under
AMHR National Top 5 (placed 4th out of 27) AMHR Mare Foal of Current Year, Over 28" - 30"


2013


Caldwell's Cruise On In


In 2013, nam onze hengst Caldwell's Cruise On In deel aan de halter klassen op de 2013 AMHR National Show in Tulsa, Oklahoma, USA. Hij werd getrained en geshowed door professioneel trainer Lee Crutchfield van Aloha Training Center. Cruze won niet alleen zijn klas van jaarling hengsten, maar wist zich ook als tweede te plaatsen in de junior hengsten klas die daarop volgde. In de junior hengsten klas nemen de National Champions en Reserve National Champions van de veulen, jaarling, en 2-jarige hengsten klassen het tegen elkaar op.

2013 AMHR National Show

National Champion Yearling Stallion, Over 32" to 34"
Reserve National Champion Jr Stallion, Over


McCarthy's Ragtime Girl


In 2013, werd ook onze merrie McCarthy's Ragtime Girl getrained en geshowed door Lee Crutchfield in de merrieveulen klas. Hoewel zij op dat moment slechts een drie maanden oud veulen was, wist Reza en National Champion titel te behalen. Vervolgens deed zij het ondenkbare in de junior merrie klas tussen veulens, jaarlingen en 2-jarige merries: Zij won de klas, waarmee zij een van de jongste merries in de geschiedenis van AMHR werd die een Junior Mares National Champion titel behaalde.

2013 AMHR National Show

National Champion Mare Foal, 28" & Under
National Junior Champion, Under


2012


Sharrway Bedazzled


In 2012, nam onze merrie Sharrway Bedazzled deel aan de ASPC Shetland Congress show in Tulsa, Oklahoma, USA. Ze werd hiervoor getrained en geshowed door haar fokker en eigenaar Sharron Hinkle van Sharrway Farm. Dazzle won haar veulen klasse bij de Moderne merries. Na deze eerste klas, presteerde zij het om tweede te worden bij de junior Moderne merries. In latere jaren werd duidelijk dat deze eerste winsten slechts het begin zouden zijn van een lange reeks titels behaald op de grootste shows in Amerika, zowel in halter als in aangespannen rijden.

2012 ASPC Congress

ASPC Congress Champion Modern Mare Foal of Current Year
ASPC Congress Reserve Champion Modern Mare Junior Champion, Under
ASPC Congress Reserve Champion Modern/Modern Pleasure Futurity Foal of Current Year Mare